Politika piškotkov

Naše spletno mesto https://ribarnicajerman.si (v nadaljevanju: “spletno mesto”) uporablja piškotke in druge povezane tehnologije (za lažje razumevanje so vse tehnologije imenovane “piškotki”). V spodnjem dokumentu vas obveščamo o uporabi piškotkov na našem spletnem mestu.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotek je majhna preprosta datoteka, ki se pošlje skupaj s stranmi tega spletnega mesta in jo brskalnik shrani na trdi disk vašega računalnika ali druge naprave. V njej shranjene informacije se lahko ob naslednjem obisku vrnejo na naše strežnike ali na strežnike ustreznih tretjih oseb.

Kaj so začasni piškotki?

Začasni ali sejni piškotki se izbrišejo iz računalnika, ko zaprete brskalnik. Spletna mesta s pomočjo njih shranjujejo začasne podatke, na primer izbiro jezika.

Kaj so trajni piškotki?

Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo na računalniku tudi po zaprtju brskalnika. Spletna mesta s pomočjo njih shranjujejo podatke, kot je podatek za odločitev o piškotkih. Trajni piškotki lahko ostanejo na računalniku več dni, mesecev ali celo let.

Kaj so piškotki tretjih strani?

Piškotki tretjih strani, imenovani tudi drugi piškotki, izvirajo iz drugih partnerskih spletnih mest (na primer pojavna okna), ki so povezana s spletnim mestom, ki ga trenutno obiskujete. S pomočjo teh piškotkov lahko spletna mesta sledijo vaši uporabi interneta za trženjske namene.

Kakšne piškotke uporabljamo?

Obvezni piškotki

Obvezni piškotki so potrebni za omogočanje osnovnih funkcij tega spletnega mesta, kot je sprememba jezika ali prilagajanje vaših nastavitev soglasja. Ti piškotki ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov.

Funkcionalni piškotki
Funkcionalni piškotki pomagajo pri izvajanju določenih funkcionalnosti, kot je deljenje vsebine spletnega mesta na družabnih omrežjih, zbiranje povratnih informacij in druge funkcije tretjih oseb.

Dodatne informacije o zavrnitvi piškotkov

Trenutno obstaja več spletnih strani, ki omogočajo zavrnitev shranjevanja piškotkov za različne storitve.

Več informacij lahko najdete na naslednjih povezavah: